Hlavní navigace

Známe vítěze naší blogerské soutěže

1. 7. 2011
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Po měsíci soutěžení známe vítěze naší blogerské soutěže o síťový NAS disk a set klávesnice s myší. Nakonec dopadl výsledek podle očekávání, i když hlasování bylo do poslední chvíle napínavé a poměry se velmi rychle měnily. Koho jste ocenili a kdo měl podle vás v blogu nejlepší články?

Naše měsíční soutěž o nejlepší zápisky v blozích je u konce. Už známe vítěze síťového disku i setu klávesnice s myší. Finální boj byl velmi napínavý a do poslední chvíle nebylo jasné, kdo zvítězí. Nakonec jste ale rozhodli.

Soutěž probíhala čtyři týdny a každý týden jste mohli vybrat to nejlepší, co se v blozích urodilo. V pondělí jsme pak spustili velké finále, kde jste z týdenních vítězů volili ty definitivní. Nakonec po napínavém boji známe výsledek:

Vítězem síťového serveru se stává Tomáš Matějíček s blog postem Swapování do RAM s zcache. Na druhém místě se pak umístil Róbert Božik s článkem Čo hrať v Linuxe ??? a získá za něj set klávesnice s myší. Oběma výhercům gratulujeme a výhry jim budou zaslány poštou.

Líbila se vám soutěž? Chcete další podobnou?

Co přesně získají vítězové?

Synology DS110j

Hlavní cenou je ekonomický jednošachtový server NAS pro domácnosti a malé firmy – Synology DS110j. Ten nabízí snadné používání, certifikaci DLNA a mnoho možností sdílení dat po internetu. NAS integruje PHP a MySQL, takže je na něm možné provozovat i malé webové projekty.

Pomocí integrovaných USB portů je možné k zařízení připojit další disky, zálohovat z nich data nebo je využít pro rozšíření diskové kapacity. Stejně tak je možné do připojených USB reproduktorů přímo pouštět hudbu uloženou na disku.

Další technické podrobnosti získáte na webu Synology.com. Cenu do soutěže věnoval e-shop CZC.cz.

Set klávesnice a myši (ilustrační foto)

Cenou pro autora druhého nejlepšího blogového zápisku je set klávesnice s myší. Konečně budete moci psát a programovat na něčem pořádném.

root_podpora

Linux už dnes není jen o příkazové řádce, ale využijete v něm i novou myš, kterou v setu dostanete.

Partner soutěže

Partnerem soutěže je společnost Czech Computer (CZC.cz), která patří mezi největší české internetové obchody s počítači a elektronikou. Za 13 let své existence obsloužila téměř dva miliony zákazníků z řad domácích uživatelů, hráčů a počítačových nadšenců. V současnosti má CZC.cz kromě e-shopu také sedm kamenných poboček v Praze, Příbrami, Brně a Českých Budějovicích.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku