Hlavní navigace

Názor k článku K soutěži Top Hostingy aneb jednooký hosting králem od Honza - Výborný článek, ale přece jen mám připomínku – proč...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 12. 2009 14:50

    Honza (neregistrovaný)

    Výborný článek, ale přece jen mám připomínku – proč opět ten obvyklý český alibismus, kdy se mluví o tom že někdo má něco špatně, ale neuvede se kdo. Proč? Aby se i ostatní mohli spálit, až si tam objednají hosting a zjistí problémy až po zaplacení?

    A ta uvedená výmluva, že by to nebylo spravedlivé – to jako myslíte vážně? Kdyby každý říkal jen takovou kritiku, která je podložená nějakou reprezentativní studií a uvádí všechny, kdo se té chyby dopouští… tak by nikdo nekritizoval konkrétně nikoho. Což je přesně to, co se v ČR obvykle děje, a IMO je to jeden z největších problémů téhle země, a je to právě ted důvod, proč u nás se jedoocí stávají králi!

    Např v UK nebo prakticky všude na západě, kde jsem měl tu příležitost žít, je normální, že když někdo neposkytuje dobré služby, tak je kritizován, a buď se zlepší nebo ztratí zákazníky. U nás se nekritizuje adresně, takže místo ztracených zákazníků firmám neustále přicházejí noví, neinformovaní, a nikdo nemá důvod něco zlepšovat… a my zákazníci jen putujeme od čerta k ďáblu.

    Takže až za deset let budete psát přesně stejný článek, tak se nedivte – za to že zaostáváme a máme příšernou kvalitu služeb můžou právě lidi jako jste vy, kteří se bojí ukázat prstem (i když to možná myslí dobře) – a v konečném důsledku je to nejen ke škodě zákazníků, ale i těch firem které „chráníte“, a kterým nakonec zákazníci odejdou do zahraničí.